Batuhan6789 Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 En son BIOS'ta tool yerinden NVMe sanitization tool yerinden formata bastım sonra açtıgımda sürekli reboot and select proper boot device hatası alıyorum. Her şeyi yapıyorum ama açılmıyor.
En son BIOS'ta tool yerinden NVMe sanitization tool yerinden formata bastım sonra açtıgımda sürekli reboot and select proper boot device hatası alıyorum. Her şeyi yapıyorum ama açılmıyor.
A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 BIOS pili çıkartıp 5dk bekle sonra tak (bu işlem BIOS'u sıfırlar ve eski ayarlarına döndürür.) Artı 0 Eksi
KS KS Batuhan6789 Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Ahmet12421 dedi: BIOS pili çıkartıp 5dk bekle sonra tak (bu işlem BIOS'u sıfırlar ve eski ayarlarına döndürür.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı acaba ssd de bir sıkıntı olmuş olabilirmi bios ayarlarından format ata bastım cünkü Artı 0 Eksi
Ahmet12421 dedi: BIOS pili çıkartıp 5dk bekle sonra tak (bu işlem BIOS'u sıfırlar ve eski ayarlarına döndürür.) Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı acaba ssd de bir sıkıntı olmuş olabilirmi bios ayarlarından format ata bastım cünkü