Merhaba öncelikle.
Bilgisayarımı Windows'u kullanarak sıfırlamaya çalışıyorum ancak sıfırlama ekranına geldiğimde her şeyi sile tıkladıktan sonra beni troubleshoota atıyor oradan oradan sonra da bilgisayarı kapatıp açmaktan başka çarem kalmıyor.
Merhaba öncelikle.
Bilgisayarımı Windows'u kullanarak sıfırlamaya çalışıyorum ancak sıfırlama ekranına geldiğimde her şeyi sile tıkladıktan sonra beni troubleshoota atıyor oradan oradan sonra da bilgisayarı kapatıp açmaktan başka çarem kalmıyor.
Merhaba, bu hata genelde sistem dosyalarında bozulma olduğunda çıkar. Öncelikle Windows kurtarma ortamı'nda “başlangıç onarma” yapmayı deneyebilirsin. Olmazsa, USB ile temiz Windows kurulumu yapmak en sağlıklısı.
cevaplarınız için teşekkürler ancak windowstaki hiçbirşey neredeyse çalışmıyor gibi ve format atmak için ne cd var nede bir bilgisayarcıya gönderebiliyorum acaba rufus kullanarak format atabilirmiyim
Cevaplarınız için teşekkürler ancak Windows'taki hiçbir şey neredeyse çalışmıyor gibi ve format atmak için ne CD var ne de bir bilgisayarcıya gönderebiliyorum acaba Rufus kullanarak format atabilir miyim?