Bilgisayar sıfırlanmıyor

karadalga

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle.
Bilgisayarımı Windows'u kullanarak sıfırlamaya çalışıyorum ancak sıfırlama ekranına geldiğimde her şeyi sile tıkladıktan sonra beni troubleshoota atıyor oradan oradan sonra da bilgisayarı kapatıp açmaktan başka çarem kalmıyor.

Merhaba, bu hata genelde sistem dosyalarında bozulma olduğunda çıkar. Öncelikle Windows kurtarma ortamı'nda “başlangıç onarma” yapmayı deneyebilirsin. Olmazsa, USB ile temiz Windows kurulumu yapmak en sağlıklısı.

Sıfırlamaktansa format atmanı öneririm hocam daha sağlıklı.

Önemli dosyalar olabilir.

cevaplarınız için teşekkürler ancak windowstaki hiçbirşey neredeyse çalışmıyor gibi ve format atmak için ne cd var nede bir bilgisayarcıya gönderebiliyorum acaba rufus kullanarak format atabilirmiyim

Cevaplarınız için teşekkürler ancak Windows'taki hiçbir şey neredeyse çalışmıyor gibi ve format atmak için ne CD var ne de bir bilgisayarcıya gönderebiliyorum acaba Rufus kullanarak format atabilir miyim?

Rufus ile USB'ye Windows kurulum medyası hazırlayıp kolayca format atabilirsin, kesinlikle olur.

teşekkürler bu gün sıfırlamaya çalışacağım eğer olmazsa tekrar bilgilendirim tekrardan sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…