Bilgisayar şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bu videoda 1.24'te komut istemine tıklayınca siyah ekran çıkıyor ama bende çıkmıyor. Başka bir çözümü var mı?

Çok merak ediyorum ama teknik olarak da mümkün olabilir. Acaba o diskinizi başka bir bilgisayara harici olarak takarsanız aynı bir Usb bellek edasında içindeki her şeyi kopyalayacak şekilde rahatça ulaşabilir misiniz? Şifre kurtarılamazsa en azından datalarını bu şekilde kurtarabilir misin diye bir çözüm sunmak istedim. Hiç denemedim ama.

Hocam isterseniz hiç uğraşmadan format atın önemli dosyalarınız yoksa.

Elcomsoft Password Recovery programını deneyebilirsiniz geçmişte bir çok win7 ve win10 oturum şifrelerini sıfırlamıştım. 3-4 yıldır kullanmadım, şuanda işe yarıyor mu bilemem ama deneyebilirsin.

Elcomsoft

Bu videoda 1.24'te komut istemine tıklayınca siyah ekran çıkıyor ama bende çıkmıyor. Başka bir çözümü var mı?
Başka bir bilgisayardan, Windows bootable usb bellek oluşturup, usb den başlatırsanız kuruluma başlamadan kurulum ekranında iken Shift+F10 tuşuna basarsanız videodaki gibi "Komut satırı" açılacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…