qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #11 Ozan Demir dedi: Kitabı vardır elbet. Açıp öğrenin bizim cevaplamamız size bir yarar sağlamaz. Technopatta biri olarak öğrenmeye hevesli olun yahu. Genişletmek için tıkla... Daha önemli sınavlar varken şuan ona bakamam. Bir şey rica ettim, siz yapmayacaksanız yorum yapmayın.
Ozan Demir dedi: Kitabı vardır elbet. Açıp öğrenin bizim cevaplamamız size bir yarar sağlamaz. Technopatta biri olarak öğrenmeye hevesli olun yahu. Genişletmek için tıkla... Daha önemli sınavlar varken şuan ona bakamam. Bir şey rica ettim, siz yapmayacaksanız yorum yapmayın.
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #12 Daha net fotoğraf atın yada internetten kısa bir araştırma ile bütün soruları cevaplarsın.
Arslan Bek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #13 10. soru A Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2014
Kobe.Bryant_23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #14 Yardımcı olmamızı istiyorsanız, daha net resimler koymalısınız. Sanırım 19-C.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 25 Mayıs 2014 #15 Silinen üye dedi: Daha önemli sınavlar varken şuan ona bakamam. Bir şey rica ettim, siz yapmayacaksanız yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Kimin nereye yorum yapacağına sen mi karar veriyorsun. Karşında yaşca büyük biri var. Az daha saygılı ol. Benim ki sadece bir öneriydi.
Silinen üye dedi: Daha önemli sınavlar varken şuan ona bakamam. Bir şey rica ettim, siz yapmayacaksanız yorum yapmayın. Genişletmek için tıkla... Kimin nereye yorum yapacağına sen mi karar veriyorsun. Karşında yaşca büyük biri var. Az daha saygılı ol. Benim ki sadece bir öneriydi.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #16 Ozan Demir dedi: Kimin nereye yorum yapacağına sen mi karar veriyorsun. Karşında yaşca büyük biri var. Az daha saygılı ol. Benim ki sadece bir öneriydi. Genişletmek için tıkla... Yardım edeceksen yorum yap. Yoksa boşa yorum yapma.
Ozan Demir dedi: Kimin nereye yorum yapacağına sen mi karar veriyorsun. Karşında yaşca büyük biri var. Az daha saygılı ol. Benim ki sadece bir öneriydi. Genişletmek için tıkla... Yardım edeceksen yorum yap. Yoksa boşa yorum yapma.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #17 Fotoğraf net değil okuyamıyorum.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #18 9544 dedi: Fotoğraf net değil okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama elde bu var. Yinede yardımlarınız için teşekkürler.
9544 dedi: Fotoğraf net değil okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama elde bu var. Yinede yardımlarınız için teşekkürler.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 25 Mayıs 2014 #19 Silinen üye dedi: Yardım edeceksen yorum yap. Yoksa boşa yorum yapma. Genişletmek için tıkla... Peki güzel arkadaşım sana iyi sınavlar. İlerde aklın ermeye başlayınca anlarsın.
Silinen üye dedi: Yardım edeceksen yorum yap. Yoksa boşa yorum yapma. Genişletmek için tıkla... Peki güzel arkadaşım sana iyi sınavlar. İlerde aklın ermeye başlayınca anlarsın.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #20 Ozan Demir dedi: Peki güzel arkadaşım sana iyi sınavlar. İlerde aklın ermeye başlayınca anlarsın. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmime bakarak kendini daha büyük görmüşsün. Onun için abi kusura bakma, bu sene geçmem biraz zor sinir, stres oldukça yüksek.
Ozan Demir dedi: Peki güzel arkadaşım sana iyi sınavlar. İlerde aklın ermeye başlayınca anlarsın. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmime bakarak kendini daha büyük görmüşsün. Onun için abi kusura bakma, bu sene geçmem biraz zor sinir, stres oldukça yüksek.