Bilgisayar sıvı temasından hemen bozulur mu?

bagajibaba

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bir yudum limonata dokuldu ekran acıktı. Ekran kartı kısmına dokulmemişti sonra birkaç damla (oyle dusunuyorum) dokuldu ve ekran gitti biraz, ekranı acmaya cslırken yaklasık 3 4 dakika prize baglı kaldı. Sonra mavi ekran verdi ve ekran gitti her yerini pecete ile sildim ve dokuldugu an soguk saç kurutma makinesi tuttum. Yarın direkt servise verecegim. Ekran kartım bozulmus olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam limonata dökülünce direkt anında fişten çekip kapatmanız gerekiyordu, sanırım sıvı temasa anakarta kadar gelmiş ve kısa devre yapıyor servise götürmeniz iyi olur durum netleşir.

Hocam limonata dökülünce direkt anında kapatmanız gerekiyordu, sanırım sıvı temasa anakarta kadar gelmiş ve kısa devre yapıyor servise götürmeniz iyi olur durum netleşir.

Hocam maalesef o an panikle aklıma gelmedi şu an ekran acılmıyor kurumaya bıraktım yarına kadar dokunmayacagım ve direkt servise verecegim. Sanırım kücük parcalara geldi ve acık bıraktıgım icin kısa devre yaptı.

Hocam her şey olmuş olabilir sonuçta laptopta bileşenler dip dibe.

Hocam laptop degil kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maalesef o an panikle aklıma gelmedi şu an ekran acılmıyor kurumaya bıraktım yarına kadar dokunmayacagım ve direkt servise verecegim. Sanırım kücük parcalara geldi ve acık bıraktıgım icin kısa devre yaptı.

Geçmiş olsun öncelikle, kısa devre yapması evet muhtemel hocam fön makinesi tutmasanız iyiydi servise götürün bakalım ekran kartında bir arıza olabilir.

Hocam laptop degil kasa.
anladım hocam geçmiş olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı