nis4nc Picopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Cuma 17:52 #1 Sims4 oynayacaktım gizli ekranda takılı kaldı. Ben de tuşuna basıp kapatmıştım. Açılınca böyle oldu. Bu ne anlama geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 18:10
Sims4 oynayacaktım gizli ekranda takılı kaldı. Ben de tuşuna basıp kapatmıştım. Açılınca böyle oldu. Bu ne anlama geliyor?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.665 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı Cuma 23:42 #2 nis4nc dedi: Sims4 oynayacaktım gizli ekranda takılı kaldı. Ben de tuşuna basıp kapatmıştım. Açılınca böyle oldu. Bu ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 2589287 Genişletmek için tıkla... Tablet bilgisayar mı bu? Shift + F10 ile CMD açılıyor mu? Ya da Win + R, CTRL + Shift + ESC, CTRL + ALT + DEL çalışıyor mu?
nis4nc dedi: Sims4 oynayacaktım gizli ekranda takılı kaldı. Ben de tuşuna basıp kapatmıştım. Açılınca böyle oldu. Bu ne anlama geliyor? Eki Görüntüle 2589287 Genişletmek için tıkla... Tablet bilgisayar mı bu? Shift + F10 ile CMD açılıyor mu? Ya da Win + R, CTRL + Shift + ESC, CTRL + ALT + DEL çalışıyor mu?