Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

BrkDeniz

Kilopat
Merhaba. AMD bilgisayarım birkaç gündür açılırken bazen siyah ekranda kalıyordu. Bugün ekran kartı güncellemesi yaptım güncelleme sonunda ekran komple donuyor fare bile hareket etmemeye başladı. Güç tuşu ile kapayıp başka sürümler denedim aynı sorunlar oldu. En son bilgisayar kendi onarıma attı sıfırlama denedim sıfırlandı yeniden başlarken yine siyah ekranda kaldı ne yapabilirim başka?

Dosya Ekleri

• 20240509_221339.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer yazısında mı yoksa komple siyah ekranda mı kalıyor. Bence temiz kurulum yapın flash ile. Benimde bilgisayarım ara ara siyah ekran da kalıyordu temiz kurulum yaptım düzeldi.

Acer yazısında mı yoksa komple siyah ekranda mı kalıyor. Bence temiz kurulum yapın flash ile. Benimde bilgisayarım ara ara siyah ekran da kalıyordu temiz kurulum yaptım düzeldi.
Acer yazısı geliyor açılma ekranı dönüyor bazen o dönerken donup kalıyor bazen bundan sonra siyah ekranda kalıyor bazende açılıyor

Dosya Ekleri

• 20240509_223733.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…