P paresseux Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Bilgisayarı başlatıyorum Windows'a gelmeden siyah ekranda kalıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 paresseux dedi: Bilgisayarı başlatıyorum Windows'a gelmeden siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kısımdan sonra siyah ekranda kalıyor? Tam olarak sistemini yazabilir misin? Artı 0 Eksi
paresseux dedi: Bilgisayarı başlatıyorum Windows'a gelmeden siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kısımdan sonra siyah ekranda kalıyor? Tam olarak sistemini yazabilir misin?
T tekniksbilgisayar Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Güncelleme sonrası bazen böyle olabiliyor. En az 1 saat o şekilde bekletin. Açılmazsa işletim sistemini yeniden yüklemek gerekebilir. Artı 0 Eksi
Güncelleme sonrası bazen böyle olabiliyor. En az 1 saat o şekilde bekletin. Açılmazsa işletim sistemini yeniden yüklemek gerekebilir.