Çözüldü Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

• Konuyu başlatan Raqqh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 886
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni SSD taktım ve açtığımda bu ekranda kalmaya başladı neden olduğunu bilmiyorum bir bilginiz var mı?

Aynı hatayı ben de yaşadım sorun disk kaynaklı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam parlak siyah ekranmı o yoksa direk bilgisayarmı açılmıyor ?

Sadece SSD değiştim peki ne yapabilirim yardımcı olur musun?

Yani SSD yeni değiştiysen SSD kaynaklı bir sorunun yok hard diskinde bir sorun vardır hard Diskin'i değiştirip Sorun'u çözebilirsin istersen ben önerilerimi yaparım hard disk ile ilgili.

Yeniden Windows kurmalısınız. Boot menüye girip Windows ISO'su yazdırdığınız flash belleği 1. sıraya çekin. Sonra kurulumu yapın.

Bilgisayarıma yeni SSD taktım ve açtığımda bu ekranda kalmaya başladı neden olduğunu bilmiyorum bir bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 2410903

Bilgisayarınızı kapatın ve çalışan başka bir bilgisayardan win10\11 ISO'sunu flash belleğe yükleyin ardından bu bilgisayarı açarken BIOS'a girip boot kısmından flashı 1'e alın ve Windows kurun.

Hocam Windows + CTRL + Shift + B basar mısınız belki düzelir.

Yeniden Windows kurmalısınız. Boot menüye girip Windows ISO'su yazdırdığınız flash belleği 1. sıraya çekin. Sonra kurulumu yapın.

Eski olan SSD'yi taktığımda düzeldi yeni aldığım SSD ile ilgili bir sorun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…