P Phant0mm Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Sipariş ettiğim soğutucu 17 cm uzunluğunda ama benim laptop 23 cm. Sıkıntı olur mu kullanabilir miyim? (klavyeden sonrası taşıyor.)
Sipariş ettiğim soğutucu 17 cm uzunluğunda ama benim laptop 23 cm. Sıkıntı olur mu kullanabilir miyim? (klavyeden sonrası taşıyor.)
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.389 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Fanların altına düzgünce denk geldiği sürece bir problem olmaz. Soğutucunun fanları pc fanlarının tam altında olursa kullan gitsin
Fanların altına düzgünce denk geldiği sürece bir problem olmaz. Soğutucunun fanları pc fanlarının tam altında olursa kullan gitsin
P Phant0mm Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 Thalasa dedi: Fanların altına düzgünce denk geldiği sürece bir problem olmaz. Soğutucunun fanları PC fanlarının tam altında olursa kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya sığıyor.
Thalasa dedi: Fanların altına düzgünce denk geldiği sürece bir problem olmaz. Soğutucunun fanları PC fanlarının tam altında olursa kullan gitsin. Genişletmek için tıkla... Yarı yarıya sığıyor.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.389 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 Phant0mm dedi: yarı yarıya Genişletmek için tıkla... Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bir fotoğraf atabilir misin ?
Phant0mm dedi: yarı yarıya Genişletmek için tıkla... Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bir fotoğraf atabilir misin ?
P Phant0mm Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 Thalasa dedi: Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bir fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarın kasası alüminyum olduğu için soğuğu çeker diye düşünüyorum.
Thalasa dedi: Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Bir fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarın kasası alüminyum olduğu için soğuğu çeker diye düşünüyorum.