HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #11 Ekşi sözlükte insanlar (başlıkları engelle) (engelle) şeklinde yazıyorlardı bu tarz trollere.Buraya da taşımış olalım bunu.
Ekşi sözlükte insanlar (başlıkları engelle) (engelle) şeklinde yazıyorlardı bu tarz trollere.Buraya da taşımış olalım bunu.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 17 Ocak 2023 #12 Eskipcmahrumu dedi: Fakat ürün ve kutu hasarlı ydı da gelde kanıtla işte. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke konu açsaydın daha kaliteli bir soğutucu önerirdik zaten neden Izoly marka aldın ki?
Eskipcmahrumu dedi: Fakat ürün ve kutu hasarlı ydı da gelde kanıtla işte. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke konu açsaydın daha kaliteli bir soğutucu önerirdik zaten neden Izoly marka aldın ki?
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #13 393060 dedi: Hocam keşke konu açsaydın daha kaliteli bir soğutucu önerirdik zaten neden Izoly marka aldın ki? Genişletmek için tıkla... Bir kişi önermişdi. Neyse bilgisiyarıda satıcam komple bilgisiyar hayatından sıyrılcam yoksa büyük masraflar çıkar
393060 dedi: Hocam keşke konu açsaydın daha kaliteli bir soğutucu önerirdik zaten neden Izoly marka aldın ki? Genişletmek için tıkla... Bir kişi önermişdi. Neyse bilgisiyarıda satıcam komple bilgisiyar hayatından sıyrılcam yoksa büyük masraflar çıkar
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 17 Ocak 2023 #14 Eskipcmahrumu dedi: Gerçek. Genişletmek için tıkla... Ben de ekran kartımı takamadığım için çok sinirlendim ve kartı balkondan aşağı fırlattım şu an RAM'in üzerinden görüntü alarak yazıyorum (Gerçek.).
Eskipcmahrumu dedi: Gerçek. Genişletmek için tıkla... Ben de ekran kartımı takamadığım için çok sinirlendim ve kartı balkondan aşağı fırlattım şu an RAM'in üzerinden görüntü alarak yazıyorum (Gerçek.).
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #15 Yapacak bir şey yok kardeşim. En azından ders aldın.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #16 fromhell1 dedi: Ben de ekran kartımı takamadığım için çok sinirlendim ve kartı balkondan aşağı fırlattım şu an RAM'in üzerinden görüntü alarak yazıyorum (gerçek.). Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz hard diskten al görüntüyü aynı senin aklın mantığı.
fromhell1 dedi: Ben de ekran kartımı takamadığım için çok sinirlendim ve kartı balkondan aşağı fırlattım şu an RAM'in üzerinden görüntü alarak yazıyorum (gerçek.). Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz hard diskten al görüntüyü aynı senin aklın mantığı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 17 Ocak 2023 #17 M200 muadilini takamamış