B berkhanalpozu Hectopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 66 15 Şubat 2021 #1 Zamanında Monster bilgisayarımda SSD kullanıyordum (SATA). Sonra kasa topladım. Yeni kasaya bağlayınca bilgisayar SSD'yi görmedi. Bilgisayardan çıkarıp USB ile de bağladım. (dönüştürücü). Ne yapmam lazım? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Zamanında Monster bilgisayarımda SSD kullanıyordum (SATA). Sonra kasa topladım. Yeni kasaya bağlayınca bilgisayar SSD'yi görmedi. Bilgisayardan çıkarıp USB ile de bağladım. (dönüştürücü). Ne yapmam lazım? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Şubat 2021 #2 Her iki kabloyu da taktığınızdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
G Gamerspro0064 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 242 15 Şubat 2021 #3 SATA kablolarını kontrol et bir de anakarta bağlımı ona da bak. Artı 0 Eksi
Danzo Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 653 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #4 SATA kablosuyla tekrar bağla bilgisayara. Daha sonra şu videodaki işlemleri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SATA kablosuyla tekrar bağla bilgisayara. Daha sonra şu videodaki işlemleri yap. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 15 Şubat 2021 #5 Doğru taktığınızdan emin misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Doğru taktığınızdan emin misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et