Bilgisayar SSD ve harddiski görmüyor

Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Bilmiyorum.
Ekran kartı
Gtx980
Anakart
Esc
Bilgisayarım hard disk ve SSD'yi görmüyor ve bu ekranda kalıyor ama hiçbir şekilde ikisinin de bozuk olduğunu. Düşünmüyorum çünkü sabahleyin oyun oynuyordum sonra işe gittim ve bilgisayarım açtığımda aynen bu şekildeydi BIOS'a da hiçbir şekilde giremiyorum yardım.

Aga sorun donanımda olabilir ama farklı portlara takıp deneyebilir misin ve bağlantıları kontrol etmediysen edebilir misin?

BIOS varsayilan sifirla, SATA portlarini tak cikar, SATA Power kablolarini kontrol et, BIOS'ta gozukmesi lazim disklerin, muhtemelen SATA kablosundan.

Aga sorun donanımda olabilir ama farklı portlara takıp deneyebilir misin ve bağlantıları kontrol etmediysen edebilir misin?

Sabaha deneyeceğim.

BIOS varsayilan sifirla, SATA portlarini tak cikar, SATA Power kablolarini kontrol et, BIOS'ta gozukmesi lazim disklerin, muhtemelen SATA kablosundsost.

BIOS varsayilan sifirla, SATA portlarini tak cikar, SATA Power kablolarini kontrol et, BIOS'ta gozukmesi lazim disklerin, muhtemelen SATA kablosundan.

Aga BIOS'a giremiyorum zaten sorun o bulsam olacak ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…