C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 8 Mayıs 2023 #1 İtopya'dan yeni bilgisayar aldım ama bilgisayar 2. SSD'yi görmüyor. Bu neden olabilir ve nasıl çözerim?
İtopya'dan yeni bilgisayar aldım ama bilgisayar 2. SSD'yi görmüyor. Bu neden olabilir ve nasıl çözerim?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.196 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #11 CSS dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu? SSD'niz fiziksel olarak doğru bir şekilde takılmış ve bağlanmış mı? Bağlantıları kontrol edin. Artı 0 Eksi
CSS dedi: Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu? SSD'niz fiziksel olarak doğru bir şekilde takılmış ve bağlanmış mı? Bağlantıları kontrol edin.
KS KS C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 8 Mayıs 2023 #12 Spade427 dedi: BIOS'ta gözüküyor mu? SSD'niz fiziksel olarak doğru bir şekilde takılmış ve bağlanmış mı? Bağlantıları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. İstersen fotoğraf atabilirim. Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: BIOS'ta gözüküyor mu? SSD'niz fiziksel olarak doğru bir şekilde takılmış ve bağlanmış mı? Bağlantıları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. İstersen fotoğraf atabilirim.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #13 CSS dedi: BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diski çıkarıp tekrar bağlayın bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
CSS dedi: BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diski çıkarıp tekrar bağlayın bir de öyle deneyin.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.196 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #14 CSS dedi: BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. İstersen fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atın bizde bakalım. Artı 0 Eksi
CSS dedi: BIOS'ta gözükmüyor. SSD doğru takılmış gibi gözüküyor. İstersen fotoğraf atabilirim. Genişletmek için tıkla... Atın bizde bakalım.
KS KS C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 8 Mayıs 2023 #15 Spade427 dedi: Atın bizde bakalım. Genişletmek için tıkla... Atıyorum. @Spade427 BIOS boot seçeneklerinde Windows boot Manager, 1.SSD ve disable seçenekleri var. Disable ne anlama geliyor? Dosya Ekleri IMG_2267.jpeg 214,6 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 8 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Atın bizde bakalım. Genişletmek için tıkla... Atıyorum. @Spade427 BIOS boot seçeneklerinde Windows boot Manager, 1.SSD ve disable seçenekleri var. Disable ne anlama geliyor?
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #16 CSS dedi: Atıyorum. @Spade427 BIOS boot seçeneklerinde Windows boot Manager, 1.SSD ve disable seçenekleri var. Disable ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Disable yaparsanız makine boot etmez. Artı 0 Eksi
CSS dedi: Atıyorum. @Spade427 BIOS boot seçeneklerinde Windows boot Manager, 1.SSD ve disable seçenekleri var. Disable ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Disable yaparsanız makine boot etmez.
KS KS C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 8 Mayıs 2023 #17 byexe dedi: Disable yaparsanız makine boot etmez. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS'un SSD'i görmemesini nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
byexe dedi: Disable yaparsanız makine boot etmez. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS'un SSD'i görmemesini nasıl çözebilirim?