efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2024 #1 Merhaba ben laptop kullanıyorum ve normal bir günde bilgisayarımı açtığımda ekran gelip kapandı. Boşa girip baktım ve SSD bölümünde “not installed” yazısı görünüyordu. Ne yapıp edip bir şey olmadı. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2024
Merhaba ben laptop kullanıyorum ve normal bir günde bilgisayarımı açtığımda ekran gelip kapandı. Boşa girip baktım ve SSD bölümünde “not installed” yazısı görünüyordu. Ne yapıp edip bir şey olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #2 Laptop modelini belirtir misin? Artı 0 Eksi
KS KS efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2024 #3 armas dedi: Laptop modelini belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Toshiba Satellite L500. Artı 0 Eksi