Aşağıda belirttiğim donanımlara sahip bir masaüstü bilgisayarım mevcut. Bugüne kadar amatörce sadece oyun oynadım ve takıldım PC başında. Şu ana kadar test yapmadım ya da herhangi bir problem mevcuttu, kontrol sağlamadım. Şimdi bilgisayarıma mümkünse yapılabilecek tüm testleri yapmak istiyorum. Hangi testleri yapmalıyım? RAM için CPU, GPU için işlemci için neler önerirsiniz, neler yapayım? Mümkünse sistem hakkında görüşlerinizi de belirtirseniz çok mutlu olurum.
Evet stres testlerini soruyorum. Yapmak istediğim tam olarak bu performansı ısı değerlerini herhangi bir aksaklık var mı onu kontrol etmek. Teşekkür ederim bu programları deneyeceğim. Sonuçları paylaşacağım fikir alışverişi için.
Teşekkür ederim öneriler için. prime 95'i denedim aslında 3 seçenekten alttakini en ağır olanı yaptım ama ekranda alt alta 8-10 adet pencere açıldı sonuçları pek anlayamadım malesef :/
Monitörüm 1440p evet dediğiniz gibi dar boğaz yaşamamak için tercihim bu yönde olmuştu. İşlemcim stok soğutucu extra bir bileşen kullanmadım. Şimdiye kadar OC için bir gereksinim hissetmedim ama önümüzdeki yıl çıkacak oyunlar için ihtiyaç duyabilirim sanırım.