Bilgisayar standı önerisi

Kagexa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı için fansız laptop standı önerir misiniz acaba? Ucuz yollu sağlam bir şey olursa sevinirim. Bazıları aynı olmasına rağmen bile uçuk fiyat farkı var anlamadım.

Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı için fansız laptop standı önerir misiniz acaba? Ucuz yollu sağlam bir şey olursa sevinirim. Bazıları aynı olmasına rağmen bile uçuk fiyat farkı var anlamadım.

Sabit bir yerde kullanıyorsan bu fazlasıyla işini görür
Sağlam bir şey arıyorsan.

Sabit bir yerde kullanıyorsan bu fazlasıyla işini görür.
Sağlam bir şey arıyorsan.

Üstteki ürünü kullandım hem bir ayağı daha alçak kalıyor hem de üstündeki yapışkanlar çıkıyor.
Sadece ayrı klavye mouse kullanıyorsanız mantıklı.

200-600 bandı arasında sayılanların hepsi marka basılmış fason mallar zaten birini alın en fazla kaymaz plastikleri çıkar.
Hocam taşınabilir olsa daha iyi olur ya yani katlanabilir o tunex sanırım küçülmüyor.
Ben bunu kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr
bu küçülüyor mu hocam
Üstteki ürünü kullandım hem bir ayağı daha alçak kalıyor hem de üstündeki yapışkanlar çıkıyor.
Sadece ayrı klavye mouse kullanıyorsanız mantıklı.
alınmaz yani hocam farklı markalarda neredeyse aynı ürün var sence farkeder mi?

Yok hocam katlanıyor mu demek istedim alçaldığını biliyorum.
Dümdüz olabiliyor, yalnız ürün gerçekten kaliteli ve sağlam olduğu için eklem noktalarından hareket ettirmek biraz güç uygulamayı gerektiriyor hareket etmesin diye oldukça sert yapmışlar. Devamlı katlayacak ya da açısını değiştirecekseniz çok pratik olmayabilir.

Alınmaz yani hocam farklı markalarda neredeyse aynı ürün var sence fark eder mi?

Katlanabilir bildiğim tek seçenekte o var hocam eğer taşıyacaksanız alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı