Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı için fansız laptop standı önerir misiniz acaba? Ucuz yollu sağlam bir şey olursa sevinirim. Bazıları aynı olmasına rağmen bile uçuk fiyat farkı var anlamadım.
Sabit bir yerde kullanıyorsan bu fazlasıyla işini görür.
Sağlam bir şey arıyorsan.![]()
Genel Markalar Aleminyum Gri Renk Ayarlı Laptop Macbook Notebook Güncel - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Aleminyum Gri Renk Ayarlı Laptop Macbook Notebook Güncel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Tuneex Laptop Standı Notebook Yükseltici Altlık Ayarlanabilir Çelik Fiyatı - Trendyol
tuneex Çelik Laptop Standı Notebook Macbook Yükseltici Tüm Modellerle Uyumlu Altlık 5 Açılı Ayarlanabilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam taşınabilir olsa daha iyi olur ya yani katlanabilir o tunex sanırım küçülmüyor.200-600 bandı arasında sayılanların hepsi marka basılmış fason mallar zaten birini alın en fazla kaymaz plastikleri çıkar.Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
bu küçülüyor mu hocamBen bunu kullanıyorum memnunum. Amazon.com.tr
alınmaz yani hocam farklı markalarda neredeyse aynı ürün var sence farkeder mi?Üstteki ürünü kullandım hem bir ayağı daha alçak kalıyor hem de üstündeki yapışkanlar çıkıyor.
Sadece ayrı klavye mouse kullanıyorsanız mantıklı.
Küçülüyor mu derken alçalıyor mu demek istediniz? Öyleyse evet alçalıyor.Hocam taşınabilir olsa daha iyi olur ya yani katlanabilir o tunex sanırım küçülmüyor.
bu küçülüyor mu hocam
alınmaz yani hocam farklı markalarda neredeyse aynı ürün var sence farkeder mi?
Yok hocam katlanıyor mu demek istedim alçaldığını biliyorum.Küçülüyor mu derken alçalıyor mu demek istediniz? Öyleyse evet alçalıyor.
Dümdüz olabiliyor, yalnız ürün gerçekten kaliteli ve sağlam olduğu için eklem noktalarından hareket ettirmek biraz güç uygulamayı gerektiriyor hareket etmesin diye oldukça sert yapmışlar. Devamlı katlayacak ya da açısını değiştirecekseniz çok pratik olmayabilir.Yok hocam katlanıyor mu demek istedim alçaldığını biliyorum.
Alınmaz yani hocam farklı markalarda neredeyse aynı ürün var sence fark eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.