Bilgisayar Star Wars Jedi'de kasmıyor Zula'da kasıyor

Serco Ramos54

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC açtığımda çok yavaştı. Sonra hata bilgileri toplanıyora attı kendini. Önceden Online oyun oynayabiliyordum ama şimdi oyun birden donuyor 20-30 saniye sonra geri geliyor Zula'da ve Valorant'ta. İnternettem desem önceden nasıl oynayabiliyordum sorunuz onu da anlamadım. Star Wars Jedi ile Mafia 3 oynuyorum torrrntten indirdiğim için internetsiz oynuyorum. 2side high ayarlarda onlarda hiç kasma donma problemi yaşamıyorum. Sizce Zula'da kasıp Mafia 3'te ya da star wats Jedi'de neden kasmıyor? Not: Telefonun internetıyle baglanıyorum bilgisayara ve yıne bilgisayarınızda hata bılgılerı toplanıyor yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini paylaşın. Hata bilgileri toplanıyor derken mavi ekran ile mi karşılaştınız?

Minidump dosyalarınızı paylaşın.

Şahsen ben hddden oldugunu dusunuyorum.Hdd sagligi hdd senintinal programinda %99du ve bir tane hata bulunmustu hddde.Belki o yuzdendir.

Evet bu sorunla karsilastim.
GTX 750 Ti
G4560
8 GB DDR4 RAM
H110 m k anakart
1 TB HDD
400W Power

Windows araması > grafik ayarları > Zula'yı (ya da istediğini) listeye ekle > NVIDIA kartı seç.

Nasil yapacağım ornek video atar misiniz?

Windows araması > grafik ayarları yaz

Buraya gir.

Yukarıdan "göz at" tıkla, oyunu ekle

Tıkladıktan sonra seçeneklere gir, karşına çıkan NVIDIA seçeneğini seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…