Çözüldü Bilgisayar Steelseries Arctis Nova 1 kulaklığı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alfabe

Hectopat
Daha fazla  
Pc jack çıkışı ve kulaklık başka yerde çalışıyor. Ama PC görmüyor. Sonar yazılımını indirdim ancak bir faydası olmadı. Ne yapmam lazım?

Pc jack çıkışı ve kulaklık başka yerde çalışıyor. Ama PC görmüyor. Sonar yazılımını indirdim ancak bir faydası olmadı. Ne yapmam lazım?
Anakartınız nedir?

Bu sorunu aylardır bende yaşıyorum. YouTube üzerinden birçok video var ben yapamadım ama sizinki belki olabilir

Bu sorunu aylardır bende yaşıyorum. YouTube üzerinden birçok video var ben yapamadım ama sizinki belki olabilir.

Ne yapıyorsunuz hocam o zaman? Ben yeni aldım.

Şu an kendi kendine birden gördü PC. Sorun çözüldü. Çözümü bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapıyorsunuz hocam o zaman? Ben yeni aldım.

İlk aldığımda benimki de gözükmüyordu bende birkaç şeyle uğraşınca olmuştu ama ne yaptığımı hatırlamıyorum. Ama şu an hala mikrofonu çalışmıyor. Çoğu izlediğim videolarda sürücü güncelleştirmesi yapıyorlardı. Dediğim gibi YouTube'da çok fazla bununla alakalı video var. Onlara bir göz atın derim

PC jack çıkışı ve kulaklık başka yerde çalışıyor. Ama PC görmüyor. Sonar yazılımını indirdim ancak bir faydası olmadı. Ne yapmam lazım?

Bende kulaklığın kablosunu ters takmışım. Kulaklığın kablosunun yönü fark ediyormuş ucunda silikon ya da plastik gibi bir şey var. O kısım jak çoğaltıcıya girecek diğer kısmı da kulaklığa girecekmiş. Üzerinde yazıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı