Bilgisayar süpürge makinesiyle temizlenir mi?

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı 2022 başında almıştım o zamandan beri hiç temizlemedim kasanın içini. Bu sezon hiç kullanmadım YKS'ye çalıştığım için. Temizleme için gidip 1000 lira vermek istemiyorum, o yüzden evde süpürge makinesiyle temizlesem olur mu? Ya da başka nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı 2022 başında almıştım o zamandan beri hiç temizlemedim kasanın içini. Bu sezon hiç kullanmadım YKS'ye çalıştığım için. Temizleme için gidip 1000 lira vermek istemiyorum, o yüzden evde süpürge makinesiyle temizlesem olur mu? Ya da başka nasıl olur?

Az devirde sorun olmaz bence ayrıca yumuşak fırçayla anakartı temizle

Hocam süpürge değil de kompresör yardımıyla temizlemeniz daha iyi olur ayrıca neyle temizlerseniz temizleyin temizlerken fanların dönmesini engelleyin.

Ben elektrik süpürgesiyle çok bilgisayar temizledim ama dikkat edin parçaları süpürgeye kaptırmayın, kazayla sürtüp çizmeyin, süpürgeyi de bilgisayara çok yaklaştırmayın. Elektrik süpürgesiyle bilgisayarın tozunu çekmek fan yapraklarını ve ızgara aralarını basınçlı hava basmak kadar iyi temizlemiyor ama düzenli yapılırsa idare ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı