anonimb Yoctopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Bilgisayarımı açtığım da bu sorunla karşılaştım sürekli açılıp kapanıyor yazı geldikten sonra kapanıyor başa sarıyor. Dosya Ekleri IMG_20220608_170748.jpg 82,5 KB · Görüntüleme: 81
Bilgisayarımı açtığım da bu sorunla karşılaştım sürekli açılıp kapanıyor yazı geldikten sonra kapanıyor başa sarıyor.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Resim net değil. Pek bir şey anlaşılmıyor. Sanki RAM'le ilgili bir sorun yazıyor gibi.
anonimb Yoctopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 Saint Lucia dedi: Resim net değil. Pek bir şey anlaşılmıyor. Sanki RAM'le ilgili bir sorun yazıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ram çıkartın taktım herzamanki gibi açılıyor sonra başa sarıyor
Saint Lucia dedi: Resim net değil. Pek bir şey anlaşılmıyor. Sanki RAM'le ilgili bir sorun yazıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ram çıkartın taktım herzamanki gibi açılıyor sonra başa sarıyor
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #4 Böyle bir şey anlamak zor. Detaylı bilgi vermen gerekiyor. Binlerce sebep olur. Hangi birini hangi sistem üzerinden konuşalım?
Böyle bir şey anlamak zor. Detaylı bilgi vermen gerekiyor. Binlerce sebep olur. Hangi birini hangi sistem üzerinden konuşalım?
anonimb Yoctopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #5 Saint Lucia dedi: Böyle bir şey anlamak zor. Detaylı bilgi vermen gerekiyor. Binlerce sebep olur. Hangi birini hangi sistem üzerinden konuşalım? Genişletmek için tıkla... En iyisi bilgisayarcıya götürmek ozman
Saint Lucia dedi: Böyle bir şey anlamak zor. Detaylı bilgi vermen gerekiyor. Binlerce sebep olur. Hangi birini hangi sistem üzerinden konuşalım? Genişletmek için tıkla... En iyisi bilgisayarcıya götürmek ozman