Bilgisayar sürekli BIOS'a atıyor

Emirhan1313

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben uzun zamandir yaşadığim sıkıntıdan bahsetmek istiyorum bilgisayarımda ekran gelmiyor şikayetiyle bilgisayarciya gitim sorunun anakarta olduğunu belirti bende yeni anakart aldım 1 ay kullandıktan sonra tekrardan aynı şikayetle tamire gitim ve sorunun anakarta olduğu söylendi anakartın garantisi oldugundan garantiye yoladım ve BIOS'e yenilendi görüntü geldi yaziyordu garanti kağıdında tekrar kulanmaya başladım yine aynı sorun oldu tekrardan servide verdim ve tekrar ay sorun olduğu söylendi tamir edilip geri verildi sıkıntı evin elektrik sistemindedir diyerekten UPS aldım onunla kullanmaya başladım 2 haftanin sonunda sabah kalktiğimda görüntü alamadığımı gördum ve büyük ihtimale tekrar aynı sorun acaba neden kaynaklanıyor?

Tekrar kulanmaya başladım yine aynı sorun oldu.

Düzeldikten sonra hangi aşamada sorun tekrarladı. Yani tam olarak ne yaptığınızda ekran gelmiyor. Kapandıktan sonra tekrardan hiç açılmıyor mu? Yoksa bazen açılıyor bazen açılmıyor mu? Sisteminizle ilgili de daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Hangi anakart, işlemci, soğutucu, RAM, ekran kartı vs. kullanıyorsunuz.

Bilgisayrı kapatıyorum tekrar acmaya çaliştiğimda bir daha görüntü alamıyorum
Sistem:
RX570 8 GB.
Ryzen 5 2600 stok fan.
A320M-A Pro.
2x8 Fury best RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…