OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar bazen mavi ekran hatası veriyordu. Şimdi de sürekli kendiliğinden kapanıyor. Önceden de öyleydi ama şimdi kapanmaları çok arttı ve kilitleniyor diye yazıp öyle kapanıyor. Sinir bozuyor artık. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar bazen mavi ekran hatası veriyordu. Şimdi de sürekli kendiliğinden kapanıyor. Önceden de öyleydi ama şimdi kapanmaları çok arttı ve kilitleniyor diye yazıp öyle kapanıyor. Sinir bozuyor artık. Ne yapmalıyım?
BilgisayarUzmaniYT Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #31 C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin? Artı 0 Eksi
C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin?
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Haziran 2022 #32 BilgisayarUzmaniYT dedi: C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam format attım defalarca hep böyleydi. Sorunun Windows da olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmaniYT dedi: C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin? Genişletmek için tıkla... Hocam format attım defalarca hep böyleydi. Sorunun Windows da olduğunu düşünmüyorum.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #33 BilgisayarUzmaniYT dedi: C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin? Genişletmek için tıkla... Yükledikleriyle ilgili nasıl bir alaka olabilir, detay verebilir misiniz? Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmaniYT dedi: C: Diskindeki Windows Dosyaları Bozulmuş Olabilir bir de en son PC ne neler yüklediğini yaz neler indirdin? Genişletmek için tıkla... Yükledikleriyle ilgili nasıl bir alaka olabilir, detay verebilir misiniz?
BilgisayarUzmaniYT Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #34 OnePC dedi: Hocam format attım defalarca hep böyleydi. Sorunun Windows da olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... C: Diskin bozuk olabilir bazı insanlarda diski bozuk diye PC'si açılamıyor yeniden başlatıp durduğunu görmüştüm. Artı 0 Eksi
OnePC dedi: Hocam format attım defalarca hep böyleydi. Sorunun Windows da olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... C: Diskin bozuk olabilir bazı insanlarda diski bozuk diye PC'si açılamıyor yeniden başlatıp durduğunu görmüştüm.