Bilgisayar sürekli mavi ekran hatası veriyor

El Cucuy

Kilopat
Bilgisayarimda surekli mavi ekran aliyorum. Oyun indirirken, oynarken, PC bos dursa bile mavi ekran veriyor surekli farkli hatalar veriyor.

1- format denedim.
2- disk degistirdim.
3- RAM degistirdim.
Dump bu sekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam dmp'lerden pek anlamam ama mavi ekran yediğinizde altta mutlaka bir hata ismi verir. onu paylaşabilir misin?

Örneğin "system_thread_exception_not_handled" tarzında. O yazıyı ve varsa ilgili sürücü/her neyse hatası (o da mesela igdkmd64.sys) onu da paylaşırsan daha sağlıklı olur. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Birden fazla hata veriyor sureili farkli veriyor
1-KERNEL AUTO BOOST LOCK ACQUISITION WITH RAISED IROL
2-DRIVER IRQL NOT LESS_OR_EQUAL
3-Page_Fault_in_Nonpage_Area
4-APC INDEX MISMATCH
5-NTFS FILE SYSTEM
Hepsi bu

Birden fazla hata veriyor sureili farkli veriyor
1-KERNEL AUTO BOOST LOCK ACQUISITION WITH RAISED IROL
2-DRIVER IRQL NOT LESS_OR_EQUAL
3-Page_Fault_in_Nonpage_Area
4-APC INDEX MISMATCH
5-NTFS FILE SYSTEM
Hepsi bu
Hocam disklerde bi fikfiklik olabilir çünkü format atmama rağmen yine de hata veriyor diyorsun. Güvenli modda vesaire yaşanıyor mu problemler? Çünkü verdiği hatalara bakarsak

• KERNEL AUTO BOOST LOCK ACQUISITION WITH RAISED IRQL – Genellikle sürücü uyumsuzlukları veya donanımsal hatalardan kaynaklanır
  • DRIVER IRQL NOT LESS_OR_EQUAL – RAM veya sürücü sorunlarına işaret edebilir. Yeni taktığın RAM’le uyumsuzluk veya hatalı bir sürücü olabilir
  • PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA – Bozuk RAM veya disk hatası olabilir
  • APC INDEX MISMATCH – Çoğunlukla bozuk sürücüler veya uyumsuz Windows güncellemelerinden kaynaklanır
  • NTFS FILE SYSTEM – Sabit diskte (HDD/SSD) bozuk sektörler olabilir

Gerçi diskleri değiştirdim demişsin ama... Bilemedim hocam, görünüşe bakılırsa donanımda bir sorun var.

Herseyi denedim cozemedim sorunu.

Herseyi denedim cozemiyorum. Umarim biri yardimci olur.

Son düzenleme:
Herseyi denedim cozemedim sorunu.

Herseyi denedim cozemiyorum. Umarim biri yardimci olur.
Aklıma şu geldi. İşlemci Intel ekran kartı amd olduğu zaman hem intel graphics hem de amd sürücüsü yükleyince çakışıyor sistem direkt patlıyor. Windowsu internet bağlantısı olmadan kurup otomatik sürücü updateini kapatın. Gerekirse farklı cihazdan tüm sürücüleri manuel kurup tekrar başlatın. (Son yöntem büyük amelelik hocam önce internetsiz deneyin mavi ekran vermezse son çare yaparsınız) Sonucu bildirin duruma göre bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…