empiresemir
Hectopat
Selam, yaklaşık 1 aylık sürecimi anlatacağım. 1 ay öncesinden bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı ve ben de bu sorunu çözmeye çalışmıştım o zamanlarda. Görev Yöneticisi'ni açtığımda diskin çok absürt miktarlara ulaştığını ve %100'e ulaştığını fark etmiştim. Ben de internete yazıp sorunu çözmeye çalıştım. Windows Search'ü kapattım ve bunun gibi bir takım uygulamalar yaptım diskim için. Ancak gene de mavi ekran vermeye devam etti ve en sonunda sadece 3-4 Google Chrome sekmesi açıkken bile çökmeye başladı. Bu sorunum 1 haftadır vardı ve 2 gündür bilgisayarım hiç açılmamaya başladı. Yaklaşık 7-8 saat bilgisayarımı açmaya çalıştıktan sonra açabiliyorum bilgisayarımı. Sorunun hard diskten kaynaklandığını düşünüyorum (diskin çok kullanılması yüzünden). Bilgisayar açılırken dahi daha şifre ekranında mavi ekran verdiği de olmuştu. Ama bekledikten sonra bayağı mavi ekran vermiyor ve ben de öyle kullanmıştım zaten. Hiç bilgisayarı kapatmayıp uykuya almayı düşünüyorum. Elektrik faturası haricinde bir zararı olur mu? Ve başka önerileriniz var mı? Çok garip problem en başta mavi ekran veriyor da sonradan niye vermemeye başlıyor ki?
Son düzenleyen: Moderatör: