Quertinn Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Yapmadığım şey kalmadı; RAM'lerin yerini değiştirdim, başka işlemci taktım, PC'yi sıfırladım, hatta yeni HDD aldım ama hala aynı hata, yardım eder misiniz?
Yapmadığım şey kalmadı; RAM'lerin yerini değiştirdim, başka işlemci taktım, PC'yi sıfırladım, hatta yeni HDD aldım ama hala aynı hata, yardım eder misiniz?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.054 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Haziran 2024 #21 Yeni aldığın HDD'yi sistemden çıkartır mısın? @Quertinn Artı 0 Eksi
KS KS Quertinn Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #22 Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten GFYT dedi: Yeni aldığın HDD'yi sistemden çıkartır mısın? @Quertinn Genişletmek için tıkla... Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan Quertinn dedi: Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan Genişletmek için tıkla... Formatlarken Bile mavi ekran alıyordum belki HDD dendir dedim yenisini aldım Artı 0 Eksi
Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten GFYT dedi: Yeni aldığın HDD'yi sistemden çıkartır mısın? @Quertinn Genişletmek için tıkla... Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan Quertinn dedi: Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan Genişletmek için tıkla... Formatlarken Bile mavi ekran alıyordum belki HDD dendir dedim yenisini aldım
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.054 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Haziran 2024 #23 Quertinn dedi: Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten. Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan. Formatlarken bile mavi ekran alıyordum belki HDD dendir dedim yenisini aldım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir porta tak HDD'yi. Artı 0 Eksi
Quertinn dedi: Kanka site çok karışık indiriyorum Win RAR dosyası çıkıyor içinde bir sürü dosya var falan kafam çok karışıyor sürekli mavi ekran alıyorum zaten. Eski HDD de mavi ekran verdiği için yeni HDD aldım zaten büyük ihtimal anakarttan. Formatlarken bile mavi ekran alıyordum belki HDD dendir dedim yenisini aldım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir porta tak HDD'yi.
KS KS Quertinn Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #24 GFYT dedi: Farklı bir porta tak HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Port derken ? Cihaz mı cihaz diyosan yok Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Farklı bir porta tak HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Port derken ? Cihaz mı cihaz diyosan yok
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.054 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Haziran 2024 #25 Quertinn dedi: Port derken? Cihaz mı cihaz diyorsan yok. Genişletmek için tıkla... SATA portu. Artı 0 Eksi
KS KS Quertinn Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #26 GFYT dedi: SATA portu. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun artık PC açılmıyor yükleniyor ekranından sonra kapanıyor Artı 0 Eksi
GFYT dedi: SATA portu. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun artık PC açılmıyor yükleniyor ekranından sonra kapanıyor
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.054 Makaleler 1 Çözümler 566 11 Haziran 2024 #27 Quertinn dedi: Allah razı olsun artık PC açılmıyor yükleniyor ekranından sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Üst ağızdan konuşmak yerine medenice ne sorun yaşadığını belirtirsen yardımcı olacağım. Artı 0 Eksi
Quertinn dedi: Allah razı olsun artık PC açılmıyor yükleniyor ekranından sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Üst ağızdan konuşmak yerine medenice ne sorun yaşadığını belirtirsen yardımcı olacağım.
KS KS Quertinn Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #28 GFYT dedi: Üst ağızdan konuşmak yerine medenice ne sorun yaşadığını belirtirsen yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma 2 haftadır pcyle uğraşıyorum kafayı yiyeceğim biraz mağara adamına dönüşmüş olabilirm pardon Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Üst ağızdan konuşmak yerine medenice ne sorun yaşadığını belirtirsen yardımcı olacağım. Genişletmek için tıkla... Kardeşim kusura bakma 2 haftadır pcyle uğraşıyorum kafayı yiyeceğim biraz mağara adamına dönüşmüş olabilirm pardon