L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Bir kere kapanıyor ve daha sonra açmaya calıstıgımda devamlı mavi ekran veriyor ortalama 15dk boyunca, birden fazla farklı hata koduyla mavi ekran yiyorum. Genellikle IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasını veriyor. minidumphata.rar minidump hata kodları bunlar
Bir kere kapanıyor ve daha sonra açmaya calıstıgımda devamlı mavi ekran veriyor ortalama 15dk boyunca, birden fazla farklı hata koduyla mavi ekran yiyorum. Genellikle IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatasını veriyor. minidumphata.rar minidump hata kodları bunlar
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.947 Makaleler 6 Çözümler 540 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Şubat 2025 #11 Disk sorunlu hocam. Kırmızı kare diskteki sorunlu alan. Artı 0 Eksi
KS KS L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #12 turko35408 dedi: Disk sorunlu hocam. Kırmızı kare diskteki sorunlu alan. Genişletmek için tıkla... onu anladım hocam testi önceden yapmıstım , minidumpta yazan hata kodunu okuyabildiniz mi , orda ne diyor sorunla alakalı Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Disk sorunlu hocam. Kırmızı kare diskteki sorunlu alan. Genişletmek için tıkla... onu anladım hocam testi önceden yapmıstım , minidumpta yazan hata kodunu okuyabildiniz mi , orda ne diyor sorunla alakalı
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.947 Makaleler 6 Çözümler 540 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Şubat 2025 #13 Siz önce disk sorununu halledin. Tekrar hata verirse dosyayı paylaşın. Artı 0 Eksi
KS KS L lonq Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #14 lonq dedi: Health bölümündeki arızalı bölüm o attığım fotoğrafta , error scani de yapıp paylasıyorum Eki Görüntüle 2434421 Genişletmek için tıkla... hata.rar farklı hata kodlarıyla ve daha sık mavi ekran yemeye başladım bu minidumpa bakabilir misiniz Artı 0 Eksi
lonq dedi: Health bölümündeki arızalı bölüm o attığım fotoğrafta , error scani de yapıp paylasıyorum Eki Görüntüle 2434421 Genişletmek için tıkla... hata.rar farklı hata kodlarıyla ve daha sık mavi ekran yemeye başladım bu minidumpa bakabilir misiniz