Bilgisayar sürekli reset atıyor

MonutorAdam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu. PC'nin yerini değiştirdik ve oyuna girdikten sonra PC kendi kendini yeniden başlatıyor. Hiçbir sorunum yoktu daha önceden yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Arkadaşlar benim bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu. PC'nin yerini değiştirdik ve oyuna girdikten sonra PC kendi kendini yeniden başlatıyor. Hiçbir sorunum yoktu daha önceden yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Herkesin yaşadığı durumlardan biri. PC oyun oynarken çok ısınıyordur ve kendını otomatık kapatıyordur.

Anında kapanıyor. Mesela War Thunder, oyun tam açılıyor, hangarı tam görüyorum ve reset atıyor.
Anında kapanıyorsa ısınıyordur hocam bi kontrol edin. Bilgisayarıda temizleyin termal macun felan sürün.
Anında kapanıyor. Mesela War Thunder, oyun tam açılıyor, hangarı tam görüyorum ve reset atıyor.
İç temizliği yaparsanız ısınma felan geçer. Termal macun sürün fanı temizleyin.

Anında kapanıyorsa ısınıyordur hocam bi kontrol edin. Bilgisayarıda temizleyin termal macun felan sürün.

Sağol reis akşam ne varsa deneyeceğim şu an müsait değilim. Varsa daha önerin buyur söyle. Ama eskiden yoktu böyle bir sorun.

Eskiden yoktu şimdi olmasının sebebi ne olabilir dediklerinizi teker teker yapacağım minnettarım.

Sağol reis akşam ne varsa deneyeceğim şu an müsait değilim. Varsa daha önerin buyur söyle. Ama eskiden yoktu böyle bir sorun.
Eskiden olmaz tabi. Hiç bilgisayarı temizlemedinmi? Kesinlikle içini açıp temizle kaliteli bir macun alıp işlemciye sür.
Eskiden yoktu şimdi olmasının sebebi ne olabilir
Bilgisayardaki macun felan git gide erimiştir kesinlikle fanı temizle termal macunuda sürmeyi unutma açmışken.

Eskiden yoktu şimdi olmasının sebebi ne olabilir dediklerinizi teker teker yapacağım minnettarım.
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Eskiden olmaz tabi. Hiç bilgisayarı temizlemedinmi? Kesinlikle içini açıp temizle kaliteli bir macun alıp işlemciye sür.

Bilgisayardaki macun felan git gide erimiştir kesinlikle fanı temizle termal macunuda sürmeyi unutma açmışken.
Çok teşekkürler reis. Bir kere temizlemeyi denedik kuzenle PC toptan arızalandı :D..(geçen sene)

Neyse çok sağol temizleyeceğim yapacağım bir şekilde.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
İç temizliği bir kaç ayda yapın hocam bilgisayar soğuk bile üfleyebilir.

Tecrübeli biriyle yap ben öle yapmıştım. Sorunsuz çalıştı.
Çok teşekkürler reis.

Çok teşekkürler reis. Bir kere temizlemeyi denedik kuzenle PC toptan arızalandı :D..(geçen sene)
Hocam discorddan bana ulaşın (discordunu yazabilirsin) eğer macun felan önerisinde bulun derseniz öneride bulunurum.
Neyse çok sağ ol temizleyeceğim yapacağım bir şekilde.

Macunu unutmayın hocam. İyi günler :)
Teşekkürler yardımlarınız için şimdi önerilerinizi deneyeceğim(kabloları akşam çıkarıp takacağım kasanın yeri biraz değişik ve uzun iş olduğu için) şunu eklemek istiyorum, sadece oyunlara girerken PC kapanıyor.

Eki Görüntüle 1356063

Eki Görüntüle 1356064

Bu şekilde sicaklıklar. Ama sonraki dediğiniz şey olası ihtimal, PC aşırı kapalı bir alanda duruyor. Duvarın Yanı duvar, arkası duvar, diğer yanı PC masası.
Oyuna girdiğinde zaten direk ısınır ve aşırı ısınırsa sistem kendını korumaya alır kapanır.

PC hepten gitti. Kablo sök tak dışında her şeyi yaptım, babamla da yaptık, yine olmadı. Sonra temizledik, hepten gitti değişik şeyler. RAM'leri söküp taktık silgiyle sildik, çalıştı hem bu sefer oyunları da açıyor. Çok garip. İlk başta RAM'leri söküp takmıştım olmamıştı. Teknoloji dilinden anlayamamak çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı