Bilgisayar sürücüleri kuracak uygulama önerisi

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
FreeDos bilgisayarın tüm driverlerini kendisi otomatik kuracak uygulama arıyorum.

Bu tarz uygulamaları önermiyoruz.

Windows 10 kurun, gerekli ve uygun tüm sürücüler otomatik kurulacak. Geriye sadece GPU sürücüsü ve mevcutsa chipset sürücüsü kalıyor. Bu kadar.

FreeDOS bilgisayarın tüm driverlerini kendisi otomatik kuracak uygulama arıyorum.

Kendin kur otomatik kuran uygulamalar eski sürücü kurar genelde. İlle öneri istiyorsan Driver Booster ama dediğim gibi kesinlikle tavsiye etmem.

FreeDOS bilgisayarın tüm driverlerini kendisi otomatik kuracak uygulama arıyorum.

Öyle bir program kullanmayın. Kullanırsanız sisteminize zarar verebilir. Windows 10 çoğu sürücüyü kendi kurar. Kurmadıklarının donanım kimliğini paylaşın biz bulalım.

Kendin kur otomatik kuran uygulamalar eski sürücü kurar genelde. İlle öneri istiyorsan Driver Booster ama dediğim gibi kesinlikle tavsiye etmem.

Hocam en ama en önerilmeyecek olanı önermişsiniz Driver Booster içlerinden en kötüsü.

FreeDos bilgisayarın tüm driverlerini kendisi otomatik kuracak uygulama arıyorum.
Elle seç yükle kral.
Benim Format Sonrası rutinim şu:
1)Windows tüm güncellemelerini yapsın o onları yaparken bios anakart sürücüleri işlemci ve ekran kartı sürücülerini ve 7Zip uygulamasını indir ama sadece 7 zip i kur.
2)Windows güncellemesi bitince pc yi yeniden başlat
3)Açılınca üstte indirdiğin driverleri kur tekrar yeniden başlat her ayrı parça için.
4)Niyet ettim Allah rızası için Steam indirmeye
5)Oyunları indir ve oynamaya başla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…