Bilgisayar T-Serial Yazısından sonra ilerlemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrIronstone

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Öncelikle herkese merhabalar. Başlıkta da belirtiğim gibi bilgisayarım t-serial yazısından sonra ilerlemiyor o kırmızı yazıda kalıyor. Eğer çözümünü biliyorsanız lütfen yazınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen yardım eder misiniz arkadaşlar? Eğer basit bir konuysa para vermek istemiyorum.

Telefonum şuan yanımda değil. Akşama yüklemeyi deneyeceğim. Bahsettiğim bilgisayar masaüstü, yani bataryası yok. Çok fazla kapatıp açmayı denedim. T-Serial yazıyor kırmızı Çince/Japonca yazı yazıyor. Bu arada arkadaşlar benim bu bilgisayarın güç kaynağının pervanesi dönmüyor, elimi pervaneye sokup filan çeviriyordum öyle çalışıyordu. Ama şuan hiç dönmüyor, döndüğü zaman da çok yavaş rpm ile dönüyor. Ondan olabilir mi?

Birde ekran kartının vidası tek vida ile bağlanıyor arkadaki deliğe ve delik yalama olmuş vga kablosunu takarken oynuyor ondan da olabilir mi ? :D Evet kusura bakmayın 2 yıldır bakım yapmıyorum :D Çok fazla sorunu var ama bu sorun yeni oldu, lütfen çözümünü bilen varsa yazsın para vermeyeyim, sadece internet için kullanıyorum zaten ?

Arkadaşlar sorunumu çözdüm ben geçenlerde fareyi duvara çarpmıştım üstü kenarları filan çizilmişti, sonra fareyi çıkarıp laptob'a takayım dedim laptop kapandı takar takmaz. Bir baktım içindeki kablolar soyulmuş birbirine değiyordu. Fareyi masaüstünden çıkarınca açıldı, eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız farenizi çıkarmanızı tavsiye ederim :d Konuyu kilitlerseniz sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı