kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 15 Mayıs 2023 #1 Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 15 Mayıs 2023 #2 kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Alt+F4
kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Alt+F4
Y Yasiver Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 419 15 Mayıs 2023 #3 kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatma tuşuna 5-10 sn basılı tutmayı denedin mi?
kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatma tuşuna 5-10 sn basılı tutmayı denedin mi?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2023 #4 CTRL alt delete işe yaramıyorsa güç tuşuna basılı tutarak kapatmayı dene.
Raiki Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop ise güç tuşuna basılı tut kapandığında bırak.
kasketa dedi: Oyun oynarken birden takılı kaldı. Oyun sesi arkada tekrar ediyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop ise güç tuşuna basılı tut kapandığında bırak.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #6 Güç tuşuna basını tut 10sn boyunca sistem kapansın tekrar aç. İşlemci kesmiş. Raiki dedi: Laptop ise güç tuşuna basılı tut kapandığında bırak. Genişletmek için tıkla... En eski anakartlarda bile var bu özellik. Laptoplara özgü değil bu.
Güç tuşuna basını tut 10sn boyunca sistem kapansın tekrar aç. İşlemci kesmiş. Raiki dedi: Laptop ise güç tuşuna basılı tut kapandığında bırak. Genişletmek için tıkla... En eski anakartlarda bile var bu özellik. Laptoplara özgü değil bu.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.165 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #7 Windows tuşuna tıkla, tepki vermezse, CTRL + ALT + Delete yapıp görev yöneticisini açmayı dene, eğer görev yöneticisi açılmazsa Windows + L yapıp tekrar giriş yap Windows'a.
Windows tuşuna tıkla, tepki vermezse, CTRL + ALT + Delete yapıp görev yöneticisini açmayı dene, eğer görev yöneticisi açılmazsa Windows + L yapıp tekrar giriş yap Windows'a.
Raiki Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #8 Sydraaa dedi: Güç tuşuna basını tut 10sn boyunca sistem kapansın tekrar aç. İşlemci kesmiş. En eski anakartlarda bile var bu özellik. Laptoplara özgü değil bu. Genişletmek için tıkla... Daha önce çok fazla masaüstü kullanmadığım için laptop ise yazmıştım.
Sydraaa dedi: Güç tuşuna basını tut 10sn boyunca sistem kapansın tekrar aç. İşlemci kesmiş. En eski anakartlarda bile var bu özellik. Laptoplara özgü değil bu. Genişletmek için tıkla... Daha önce çok fazla masaüstü kullanmadığım için laptop ise yazmıştım.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.319 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 15 Mayıs 2023 #9 Ekran kartına reset at-> CTRL+Shift+Windows+B
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 15 Mayıs 2023 #10 Dediklerinizi üst üste yapmıştım 6-7dk sonra birden ses kesildi bilgisayar yeniden başladı. Durduk yere niye böyle yapar ki? İnternet sıkıntısı yüzünden geç geri dönüş yaptım kusura bakmayın.
Dediklerinizi üst üste yapmıştım 6-7dk sonra birden ses kesildi bilgisayar yeniden başladı. Durduk yere niye böyle yapar ki? İnternet sıkıntısı yüzünden geç geri dönüş yaptım kusura bakmayın.