Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi?
Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 3 Mart 2021 #2 Ölmüş hocam o bilgisayar.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 3 Mart 2021 #3 Şoklayıp tutabiliriz (!) PSU değiştirmeyi denediniz mi? Bir de ekran kartınızın modeli ne?
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #4 Cheriour dedi: Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ?
Cheriour dedi: Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ?
Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 kratosdeniz dedi: Ölmüş hocam o bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Parçasını falan değişsek kurtarmaz mı?
kratosdeniz dedi: Ölmüş hocam o bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Parçasını falan değişsek kurtarmaz mı?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Mart 2021 #6 Sistem bilgilerinizi söyler misiniz?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 3 Mart 2021 #7 İğrenç bir ses nasıl olabilir ya siz tam anlatamadınız veya kaliteli bir virus var biligsayarınızda.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #8 serhatolgn dedi: Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski Casper kasamda olmuştu. Biraz bakımla daha iyi hale gelmişti.
serhatolgn dedi: Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim eski Casper kasamda olmuştu. Biraz bakımla daha iyi hale gelmişti.
Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #9 serhatolgn dedi: Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ? Genişletmek için tıkla... Bakım mı one ola ki? (!) 11 yıldır yattığı yerde yatıyor
serhatolgn dedi: Isı kaynaklı gibi geldi bana biraz içini açıp bir macun temizlik yapılırsa biraz daha iyi olur tozlu mu birde en son ne zaman bakım oldu ? Genişletmek için tıkla... Bakım mı one ola ki? (!) 11 yıldır yattığı yerde yatıyor
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 3 Mart 2021 #10 Cheriour dedi: Bakım mı one ola ki? (!) 11 yıldır yattığı yerde yatıyor Genişletmek için tıkla... Kral naptın sen ya
Cheriour dedi: Bakım mı one ola ki? (!) 11 yıldır yattığı yerde yatıyor Genişletmek için tıkla... Kral naptın sen ya