The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Mart 2021 #11 Cheriour dedi: Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sesin nereden geldiğine bakabilirsiniz başlangıç olarak. HDD? GÜç kaynağı?
Cheriour dedi: Bilgisayar normal bir şekilde açılıyor, kullanılıyor ama biraz vakit geçtikten sonra takılıyor. İğrenç bir ses çıkıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sorun nedir? Emektar bilgisayar öldü mü? Hayata tutulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sesin nereden geldiğine bakabilirsiniz başlangıç olarak. HDD? GÜç kaynağı?
Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #12 serhatolgn dedi: Kral naptın sen ya Genişletmek için tıkla... Yeni sistem dizince unuttuk vallahi emektarı şimdide bir ayağı çukura düştü sanırım. The Theseus dedi: Sesin nereden geldiğine bakabilirsiniz başlangıç olarak. HDD? GÜç kaynağı? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Hoparlorden geliyor cızırtı sesi.
serhatolgn dedi: Kral naptın sen ya Genişletmek için tıkla... Yeni sistem dizince unuttuk vallahi emektarı şimdide bir ayağı çukura düştü sanırım. The Theseus dedi: Sesin nereden geldiğine bakabilirsiniz başlangıç olarak. HDD? GÜç kaynağı? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Hoparlorden geliyor cızırtı sesi.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mart 2021 #13 HDD'de bir sıkıntı olabilir.
Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #14 21584 dedi: HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım? Bende HDD'den şüpheleniyorum.
21584 dedi: HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım? Bende HDD'den şüpheleniyorum.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mart 2021 #15 Cheriour dedi: Nasıl anlarım? Bende HDD'den şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile bir sağlık taraması yap öncelikle. Yazma okuma hızlarını kontrol et.
Cheriour dedi: Nasıl anlarım? Bende HDD'den şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... HD Tune ile bir sağlık taraması yap öncelikle. Yazma okuma hızlarını kontrol et.
Cheriour Femtopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #16 21584 dedi: HD Tune ile bir sağlık taraması yap öncelikle. Yazma okuma hızlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
21584 dedi: HD Tune ile bir sağlık taraması yap öncelikle. Yazma okuma hızlarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.