SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.890 Çözümler 62 25 Şubat 2016 #11 er36po dedi: Nejdat emmi videonun başında ''Ali ve Recep kardeşlerimin affına sığınırım'' diye belirtmiş zaten Yürü Nejdat emmi Genişletmek için tıkla... Ben okumadım yukarısını başlığa bakıp girdim baktım ne var bunda gülünecek?
er36po dedi: Nejdat emmi videonun başında ''Ali ve Recep kardeşlerimin affına sığınırım'' diye belirtmiş zaten Yürü Nejdat emmi Genişletmek için tıkla... Ben okumadım yukarısını başlığa bakıp girdim baktım ne var bunda gülünecek?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 25 Şubat 2016 #12 SunSet dedi: Ben okumadım yukarısını başlığa bakıp girdim baktım ne var bunda gülünecek? Genişletmek için tıkla... Sana gülmedim. Galiba mesajımı da tam okumadınız.
SunSet dedi: Ben okumadım yukarısını başlığa bakıp girdim baktım ne var bunda gülünecek? Genişletmek için tıkla... Sana gülmedim. Galiba mesajımı da tam okumadınız.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.890 Çözümler 62 25 Şubat 2016 #13 er36po dedi: Sana gülmedim. Galiba mesajımı da tam okumadınız. Genişletmek için tıkla... Yok ben alınganım biraz sizle alakası yok aslında... Zaten son gülücüğü bahsetmemiştim.
er36po dedi: Sana gülmedim. Galiba mesajımı da tam okumadınız. Genişletmek için tıkla... Yok ben alınganım biraz sizle alakası yok aslında... Zaten son gülücüğü bahsetmemiştim.
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #14 Nejdat usta işlemci soğutucusu yerine patatesi bulmuş adam
F FederalYunus61 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #15 Aslında Nejdat Abiyle bi buluşma ayarlasak video vs. çeksek olur bence. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2016
Dedektif Denyo Hectopat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 466 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2016 #16 Keşke foruma gelse ve Technopat ile video çekse.
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #17 Söylesem bana bilgisayar toplayabilir mi acaba?
rawkid Kilopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #18 Benimde epeydir takip ettiğim biri kendisi. Şahsen bozulan telefonlara bu tür fetiş testi yapan biri olarak bu kanalı da takibe almıştım. Elektrik-elektronik okuyacak kişiler için epey faydalı bilgiler veriyor amcamız.
Benimde epeydir takip ettiğim biri kendisi. Şahsen bozulan telefonlara bu tür fetiş testi yapan biri olarak bu kanalı da takibe almıştım. Elektrik-elektronik okuyacak kişiler için epey faydalı bilgiler veriyor amcamız.
T Tastan Karatas Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #19 Alperen Cıngıl dedi: Uzun zamandır takip ediyorum. Dükkanı kapattı. Evden devam ediyor. Nejdat abi iyi adam ya. Genişletmek için tıkla... Sevgili arkadaşım nejdet beyi nasıl bulabilirim
Alperen Cıngıl dedi: Uzun zamandır takip ediyorum. Dükkanı kapattı. Evden devam ediyor. Nejdat abi iyi adam ya. Genişletmek için tıkla... Sevgili arkadaşım nejdet beyi nasıl bulabilirim