Çözüldü Bilgisayar tarayıcılarda ve Alt Tab atarken takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

StormAnqeL404

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım anlamsız bir şekilde takılıyor. Oyunlarda vs. hiçbir takılma, donma, drop yok ama masaüstünde, Opera'da, Discord'da veya Alt Tab atarken vs takılıyor, donuyor.
Örneğin; video izlerken Alt Tab atarsam 3 saniye donuyor veyahut video oynarken üstünde mouse gezdirirsem, Discord'da birinin yayınına katılırsam veya kendim yayın açarsam, birden fazla Alt Tab atarsam, genellikle tarayıcıda gezinirken takılmalar oluyor ama oyunlarda vs. 144 FPS sabit oyun oynayabiliyorum hiçbir sıkıntı olmuyor sorunu ne olabilir? (Bu yazıyı yazarken bile harflere bastığımda 5 FPS'miş gibi teker teker yavaş yavaş ekrana düşüyor).

Çözüm
Windows 11 ise ayarlar ekran grafik bolumunden donanım hızlandırmayı kapat kafayı yiyordum bende aynı sebepten sen yeme
Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat, disk kullanımını kontrol et, RAM ve SSD sağlığını test et. Windows performans ayarlarını "En iyi performans" olarak değiştir.

Format atıp temiz kurulumda deneyebilirsin.

Daha 4-5 gün önce format attım biri steam hesabıma sızmıştı. Sisteme zarar vermiş olabilir mi diyeceğim ama oyunlarda vs. de sıkıntı yaşamam lazımdı sadece sistemsel bir donma oluyor.

Windows 11 ise ayarlar ekran grafik bolumunden donanım hızlandırmayı kapat kafayı yiyordum bende aynı sebepten sen yeme

Çözüm

Şu anlık çözüldü gibi gözüküyor çok teşekkür ederim vallahi ben de çıldırmak üzereydim neden kaynaklanıyor diye kurtarıcımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…