Bugün öğlen 4 gibi Google'dan oyun yükledim ve az önce bilgisayarı açtığımda tarih 21 Aralık 2021 olarak. Gözüküyordu bilgisayarda girili hesapların yarısından çıkış yapılmıştı. Sizce virüs mü bulaşmıştır?
Kaspersky ile bir tarama yap.
Var.Ücretsiz sürümü var mı?
Var.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Herhalde virüs bulaşmış bence format atın direkt ve hesaplarınızıda kurtarmaya çalışın.
Var.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Tamam hocam bir tarama yapayım haber veririm sağ olun.
Hocam tarama yaptım ama tespit edilen bir tehdit yok diyor başka neden olmuş olabilir bu değişiklikler.
Bilgisayarını sen dışında başkası kullanıyorsa belki o yapmış olabilir bir de Malwarebytes dene istersen.
Antivirüsle tarat sorun olmaz herhalde.Bugün öğlen 4 gibi Google'dan oyun yükledim ve az önce bilgisayarı açtığımda tarih 21 Aralık 2021 olarak. Gözüküyordu bilgisayarda girili hesapların yarısından çıkış yapılmıştı. Sizce virüs mü bulaşmıştır?
Yok hocam kimse kullanmıyor, hazır virüsten vs şüphelenmişken formatlayıp Windows 11'e geçme kararı aldım hocam sağ olun iyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.