Bilgisayar taşıma sonrası görüntü gelmiyor

Sizde veya çevrenizde deneme amaçlı temin edebileceğiniz VGA kablo varsa bir onunla test edin. Hayır yoksa HDMI kablo ile evdeki LCD TV yi monitör olarak bir deneyin.

VGA kablosuyla da denedim yine görüntü yok.Diğer bilgisayarda da sıkıntı var.Sol üstte HDMI ve Analog yazıyor. Bugün tamirciye götürecem artık yapmadığım bir şey kalmadı.

RAMleri çıkarıp takarsanız sorun düzelecektir.

Anlamadim, ikinci bir bilgisayarınız var ve aynı monitörde aynı hatayı mı alıyorsunuz?
Monitörler farklı birinde kabloyu kontrol et analog hatası var diğerinde sol üsste HDMI yazıyor 2-3 saniye sonra Analog yazıyor 2-3 saniye sonra HDMI yazıyor ve bu böyle devam ediyor

Sanırım ikişer adet PC ve monitörün var, VGA ve HDMI kablon da var, kabloları ve monitörleri kombinasyon yaparak yani değiştirerek dene, sorun kabloda ya da monitörlerde olmalı.
Monitörünün otomatik algılama devresi olmayabilir, bu durumda senin kablo tipine göre monitörde çıkış ayarı yapman gerekebilir.

Komşumuzdan yedek HDMI kablosu aldım 2 bilgisayarda sıkıntısız çalıştı. 2 adet HDMI kablosu aldım şuan 2 bilgisayarda da sıkıntı yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…