Bilgisayar Tavsiyesi(Monster/Msi)

carnvall

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Başlıktanta anlayacağınız üzere, orta halli bir gaming laptop almak istiyorum. Yani 2500-3000 TL arası. Msi tabi ki daha köklü firma fakat fiyat/performans oranına bakınca monster daha avantajlı gibime geliyor. + Çevremde kullanan 1-2 arkadaş, müşteri temsilcilerinin inanılmaz ilgilendiğini söyledi monster için. Şu an ki düşüncem monster abra a5'in üstüne ssd felanda ekleyerek almak. Ama tavsiyelerinizi almak istedim.

Şu an elimde acer v3-571G i7 işlemcili bilgisayarım var. Fakat alındığı günden beri lanet ettiğim bir marka. 2 yıldır kullanıyorum belki 200-300 lira masraf yaptım. Şu an işlemcisinde bir sıkıntı var ve çözemedim. Yani bilgisayarı bırakmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar istemeliyim ?
Özellikleri:
işlemci= i7 3630 qm
harddisk = 1tb
ekran kartı = nvdia gt 730M
ram = 16gb

teşekkürler

Monster Abra A5 v5.1.1 önerebilirim, ssd takıp (ben de yazın almayı planlıyorum). Monster mı MSİ mı tartışmaları forumlarda var çokça oralardan bilgi edinebilirsiniz. 2. el laptop hakkında bir fikrim yok.

Teşekkürler Oyun ve film için a5 yerine a7 önermiş herkes ama araştıracağım

A5 de 15.6 inç A7 de 17.3 inç ekran var. Film ve oyunlarda büyük ekran iyi olacağı için daha rahat ama daha kaba ve ağır da olur. Tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…