Bilgisayar tek seferde açılmıyor

Arda Taha Aslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar 2 yıllık bir bilgisayarım var. Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bu sabah kasadaki güç düğmesine bastım sistem çalışmaya başladı fakat ekran gelmedi siyah ekran olarak kaldı, sonrasında kasanın güc düğmesine basıp kapattım ve geri açtığımda ekran geldi bilgisayar açıldı. Bilgisayarı güç kaynağından çekip geri taktığımda tek seferde açılıyor fakat tekrar kapatıp açmak istediğimde ikinci denemede açılıyor bilgisayar. Sizce sıkıntı ne olabilir? BIOS'un güncel olmaması böyle bir sıkıntı yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet harddisk ya da bir ssd ya da harddisk mi mevcut ikiye böldüğünüz bir saklama alanı da olabilir ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum başıma gelmişti windows kullanırken ssd ve harddiskim vardı. alakasız olabilir ama ihtimal dahilinde değerlendirilmesi için söyledim.

2 adet harddisk ya da bir ssd ya da harddisk mi mevcut ikiye böldüğünüz bir saklama alanı da olabilir ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum başıma gelmişti windows kullanırken ssd ve harddiskim vardı. alakasız olabilir ama ihtimal dahilinde değerlendirilmesi için söyledim.
Sadece SSD Mevcut.. Biosun son tarihi 2022 yazıyor onla ilgili olabilirmi acaba diye düsündüm. Birden böyle yapmaya baslaması canımı sıktı ve korkuttu acıkcası

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı