Bilgisayar teknik servisleri ve piyasada "bilgisayarcı" olarak adlandırılan işletmeler

Mehmetakgg

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir konuda tartışırken bilgisayarcı adı altında konuya hakim olmayan insanları dolandıran şahıslar ve bu işi düzgün yapan yerleri ayırmak için sizin de görüşlerinize başvurmak istedim.
Örneğin format atmak için 150 TL alan birisi için düşünceleriniz nelerdir?
Örneğin benim bu konuda ki düşüncem tek taraflı bakmamak bizim için basit bir işlem olabilir fakat konuya hakim olmayan birisi için orada bir işletme açılmış.
Kira gideri faturalar "vergiler" (tırnak içinde bırakma sebebim ne kadarını ödedikleri meçhul ne kadarı dürüstçe çalışıyor bilmiyorum herkesi aynı kefeye koyamıyorum) sarf edilen emek vs.
bir yandan ise kendilerine güvenerek gelen insanlardan gerek çağımızda internet üstünden satış yapan çok daha büyük sermayeye sahip şirketler, zincir teknoloji mağazaları gibi firmalarla rekabet edemeyip satışlarındaki düşüşü o insanlardan acı çıkarırcasına fiyatlarına yansıtmalarını da midem kaldırmıyor.
Bir yandan da bilgiye ulaşım bu kadar kolayken format gibi basit bir konuda araştırma yapmak yerine buraya giden insanları anlamakta zorlanıyorum.
Sizin de görüşlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Objektif olarak yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…