Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Masaüstü bilgisayarım var. Telefonumun kulaklığını hem oyun oynamak için hem de arkadaşlarımla konuşmak için kullanmak istiyorum. Fakat mikrofon çalışmıyor. Anlamadım gitti. Laptopumda çalışıyor bir sıkıntısı yok yani. Ama masaüstünde çalışmıyor.
Masaüstü bilgisayarım var. Telefonumun kulaklığını hem oyun oynamak için hem de arkadaşlarımla konuşmak için kullanmak istiyorum. Fakat mikrofon çalışmıyor. Anlamadım gitti. Laptopumda çalışıyor bir sıkıntısı yok yani. Ama masaüstünde çalışmıyor.
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 Gxdik dedi: Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu alırsam sorunum düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bahsettiğim tipte ve en ucuz dönüştürücüler bunlar. Sorununuzu çözmesi gerek. Artı 0 Eksi
Gxdik dedi: Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu alırsam sorunum düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bahsettiğim tipte ve en ucuz dönüştürücüler bunlar. Sorununuzu çözmesi gerek.
C Cardianor Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 20 Haziran 2023 #12 Gxdik dedi: Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu alırsam sorunum düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Artı 0 Eksi
Gxdik dedi: Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu alırsam sorunum düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
KS KS Gxdik Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #13 MertT1029 dedi: Evet bahsettiğim tipte ve en ucuz dönüştürücüler bunlar. Sorununuzu çözmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Siparişi verdim. Artı 0 Eksi
MertT1029 dedi: Evet bahsettiğim tipte ve en ucuz dönüştürücüler bunlar. Sorununuzu çözmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Siparişi verdim.