vpsxx01 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarımı telefonumdan ya da belirli bir zamanda açılması mümkün mü? Mesela sabah 5'te kalkarım ben 4.50 de açılsın kendi kendine.
Bilgisayarımı telefonumdan ya da belirli bir zamanda açılması mümkün mü? Mesela sabah 5'te kalkarım ben 4.50 de açılsın kendi kendine.
J jugilaris Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 96 3 Temmuz 2023 #2 Kendi kendine açılması belki mümkündür Xbox'ta vadrı yanlış değilsem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum YouTube'dan araştırabilirsin.
Kendi kendine açılması belki mümkündür Xbox'ta vadrı yanlış değilsem ama nasıl yapıldığını bilmiyorum YouTube'dan araştırabilirsin.
han3535 Centipat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Yer Tokyo & Shibuya 3 Temmuz 2023 #3 chrome remote desktop
A Allp223 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 Bilgisayarınızı telefonunuz ile uzaktan nasıl başlatırız? Merhabalar PCH okurları. Bugün sizlere bilgisayarınızı telefonunuzdan başlatmayı anlatacağım. Bir kaç adım ile birlikte artık telefonunuz ile pchocasi.com.tr Ben buradakileri uygulayarak yapmıştım.
Bilgisayarınızı telefonunuz ile uzaktan nasıl başlatırız? Merhabalar PCH okurları. Bugün sizlere bilgisayarınızı telefonunuzdan başlatmayı anlatacağım. Bir kaç adım ile birlikte artık telefonunuz ile pchocasi.com.tr Ben buradakileri uygulayarak yapmıştım.