Bilgisayar telefonu görmüyor

HUSODOSIDO

Hectopat
Telefonu bilgisayara USB kablo ile takıyorum ama aygıt yöneticisinden telefonu okumuyor "Bu cihaz kullanılmıyor." diyor. Nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece şarj için değil dosya aktarımı için olması gerekiyor. Yukarıdan kaydırdığında görünecektir. Oradan seçebilirsiniz.

Ben sadece şarj için değil dosya aktarımı için olması gerekiyor. Yukarıdan kaydırdığında görünecektir. Oradan seçebilirsiniz.
Doğru. USB'yi PC'ye bağladığınızda telefonunuza dosya aktarımı ile ilgili bir bildirim gelir genellikle.

Cihazla ve USB kabloda da alakası yok bilgisayara telefonu USB kablo ile taktığımda normalde telefon dosyası gelir telefonu okur ve bu işi yapmayan bilgisayar telefonu okumuyor sadece aygıt yöneticisinde cihaza cihaz kullanılmıyor diyor iki kurcaladım gene almadı.

Alaka yok diyorsun tekrar soruyorum emin misin ? Windows10 da telefonlara yazılım vs attığımda mtp aygıt tanımlayamıyor son güncellemelerden sonra kendinizin tanıtması gerekiyordu o yüzden sordum artı '' aygıt yöneticisinde cihaza cihaz kullanılmıyor '' diye de ilk defa duyuyorum böyle bir hatayı genelde ünlem çıkar sıkıntı çıktığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…