A ahmetenesturan Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #1 Telefonumu Type-C portundan bilgisayara bağladığımda telefon gözükmüyor. Telefon: Samsung Galaxy A70 Bilgisayar: MSI GF63 8RD Windows'un son sürümünü kullanıyorum.
Telefonumu Type-C portundan bilgisayara bağladığımda telefon gözükmüyor. Telefon: Samsung Galaxy A70 Bilgisayar: MSI GF63 8RD Windows'un son sürümünü kullanıyorum.
barisbildk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #2 Telefondan usb bağlantı ayarlarını kontrol et, muhtemelen usb bağlantı izin vermen gerekiyordur.
A ahmetenesturan Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #3 barisbildk dedi: Telefondan usb bağlantı ayarlarını kontrol et, muhtemelen usb bağlantı izin vermen gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda USB ayarları seçeneği yok.
barisbildk dedi: Telefondan usb bağlantı ayarlarını kontrol et, muhtemelen usb bağlantı izin vermen gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda USB ayarları seçeneği yok.
barisbildk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #4 Kabloyu taktığında önüne bir seçim ekranı gelmeli, oradan seçeceksin.
A ahmetenesturan Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2019 #5 barisbildk dedi: Kabloyu taktığında önüne bir seçim ekranı gelmeli, oradan seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Daha önceki cihazlarımda o ekranı görüyordum ancak bu cihazda gözükmüyor.
barisbildk dedi: Kabloyu taktığında önüne bir seçim ekranı gelmeli, oradan seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Daha önceki cihazlarımda o ekranı görüyordum ancak bu cihazda gözükmüyor.