Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 25 Ağustos 2020 #1 USB'den telefonu bağlıyorum ve dosya aktarımını seçiyorum. PC'den aygıt yöneticisine giriyorum. USB aygıtı olarak görüyor. Telefonun depolaması görünmüyor.
USB'den telefonu bağlıyorum ve dosya aktarımını seçiyorum. PC'den aygıt yöneticisine giriyorum. USB aygıtı olarak görüyor. Telefonun depolaması görünmüyor.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 25 Ağustos 2020 #11 Eren Karakılıç dedi: O da açık hocam. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen tek çözüm USB kablosunu değiştirmeniz oda olmazsa bu iş beni aşar. Artı 0 Eksi
Eren Karakılıç dedi: O da açık hocam. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen tek çözüm USB kablosunu değiştirmeniz oda olmazsa bu iş beni aşar.
KS KS Eren Karakılıç Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 238 25 Ağustos 2020 #12 3 kablo değiştirdim. maksu dedi: Aklıma gelen tek çözüm USB kablosunu değiştirmeniz oda olmazsa bu iş beni aşar. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
3 kablo değiştirdim. maksu dedi: Aklıma gelen tek çözüm USB kablosunu değiştirmeniz oda olmazsa bu iş beni aşar. Genişletmek için tıkla...
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 25 Ağustos 2020 #13 Buradan yardım alabilirsiniz galiba Bilgisayar Android telefonu görmüyor mu? Bunları deneyin. - BEST Veri Kurtarma Telefonunuzu bilgisayara bağlamaya çalıştığınızda, telefonu tanımadığını fark ederseniz canınız sıkılmasın. Bu yazıda eksiksiz bir kılavuz sunuyoruz. www.bestverikurtarma.com Artı 0 Eksi
Buradan yardım alabilirsiniz galiba Bilgisayar Android telefonu görmüyor mu? Bunları deneyin. - BEST Veri Kurtarma Telefonunuzu bilgisayara bağlamaya çalıştığınızda, telefonu tanımadığını fark ederseniz canınız sıkılmasın. Bu yazıda eksiksiz bir kılavuz sunuyoruz. www.bestverikurtarma.com