Bilgisayar telefonu USB ile görmüyor

''telefonun modeli usb driver'' diye aratarak gerekli driveri kurmayı deneyin. Sorun çözülebilir.

İkinci seçenek windows'un sürücü imza doğrulamasını kapatıp tekrar deneyin.
Driver diye arattım. aygıt yöneticisinden bir şeyler yaptırdı olmadı. Sonra direk .exe olarak driver kurdum o da olmadı. Wndows'un sürücü imza doğrulamasını kapatmakta işe yaramadı. Gerçekten ilginç bir sorun.

Driver diye arattım. aygıt yöneticisinden bir şeyler yaptırdı olmadı. Sonra direk .exe olarak driver kurdum o da olmadı. Wndows'un sürücü imza doğrulamasını kapatmakta işe yaramadı. Gerçekten ilginç bir sorun.
Telefon ayarlarından ''hakkında'' kısmına girin. Derleme numarasına 7 kere tıklayarak ''geliştirici seçenekleri'' açın. Geliştirici seçeneklere girip ''USB hata ayıklama'' ayarını aktif hale getirip tekrar deneyin.

Telefon ayarlarından ''hakkında'' kısmına girin. Derleme numarasına 7 kere tıklayarak ''geliştirici seçenekleri'' açın. Geliştirici seçeneklere girip ''USB hata ayıklama'' ayarını aktif hale getirip tekrar deneyin.
Yok hocam yine devam ediyor sıkıntı. Bu sefer telefonun modeli yazmak yerine mpt cihazı olarak gözüktü sadece.

MPT olarak gördüğünde telefonda herhangi bir ibare çıktı mı? ''veri alış verişi şeklinde ayarla'' gibi.
O zaten hep çıkıyor. Dosya aktarımı seçeneğine tıklıyorum yine de olmuyor. Bu arada telefonun usb tethering özelliğini denedim ve çalıştı ilginç bir şekilde, bilgisayarım ethernet olarak gördü telefonu. Ama hala dosyalara ulaşamıyorum pc den.

O zaten hep çıkıyor. Dosya aktarımı seçeneğine tıklıyorum yine de olmuyor. Bu arada telefonun usb tethering özelliğini denedim ve çalıştı ilginç bir şekilde, bilgisayarım ethernet olarak gördü telefonu. Ama hala dosyalara ulaşamıyorum pc den.
İlginç bir olay. aklıma başka bir fikir gelmiyor.

Hocam BIOS'a girdim fakat nasıl bakılacağını bulamadım.
BIOS'da başlatma önceliği ayarlıyoruz ya, USB'den mi HDD'den mi diye (Boot Manager diye hatırlıyorum). Cihaz bağlı iken bu seçenekler arasında telefon görünüyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı