Bilgisayar temiz mi?

• Konuyu başlatan dr1.6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.032

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Forumda bunula ilgili çok fazla konu açıldığını biliyorum fakat sormazsam içim rahat etmeyecek. Soru açık Windows Defender da yaptığım taramada PC birkaç tane kötü yazılım bulunduğu söylendi ve Defender silebildiklerini sildi. Ardından forumda okuduklarımdan sonra Kaspersky Security Cloud ve Malwarebytes ile tarama yaptım. İlk Kaspersky'ı indirdiğimde o da birkaç bir şey buldu ve bir şeyler yaptı ardından yaptığım her taramada temiz sonuç verdi. Ondan sonra indirdiğim Malwarebytes de temiz sonuç verdi. Windows Defender'dan da yaptığım her türlü tarama sonucunda temiz sonucu çıkıyor. Tarama geçmişinde bulunan bu virüs silinmiş midir sizce?

Not: PC de herhangi bir yavaşlama, ısınma ya da kaynakları kullanımda bir dengesizlik yok.

Dosya Ekleri

• thc2.png
    thc2.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda bunula ilgili çok fazla konu açıldığını biliyorum fakat sormazsam içim rahat etmeyecek. Soru açık Windows Defender da yaptığım taramada PC birkaç tane kötü yazılım bulunduğu söylendi ve Defender silebildiklerini sildi. Ardından forumda okuduklarımdan sonra Kaspersky Security Cloud ve Malwarebytes ile tarama yaptım. İlk Kaspersky'ı indirdiğimde o da birkaç bir şey buldu ve bir şeyler yaptı ardından yaptığım her taramada temiz sonuç verdi. Ondan sonra indirdiğim Malwarebytes de temiz sonuç verdi. Windows Defender'dan da yaptığım her türlü tarama sonucunda temiz sonucu çıkıyor. Tarama geçmişinde bulunan bu virüs silinmiş midir sizce?

Not: PC de herhangi bir yavaşlama, ısınma ya da kaynakları kullanımda bir dengesizlik yok.

Çok fazla virüs var galiba kendini yeniliyor bence format atmanı ya da bilgisayarı sıfırlamanı öneririm. Ve ciddi diyor.

Bunlar silinen virüsler, format atmana gerek yok. Dikkat edersen tehdit engellendi vb yazıyor.

Keylogger ya da crack yükledi iseniz normal.
Evet windows aktivasyon için kmspico kurmuştum maalesef onun kalıntılarını temizliyorum :(
Sürekli virüs var diyor ise Worm virüsü (solucan virüsü) var galiba sisteminizde. Temiz bir format atın. Ancak PC açık iken USB'yi bilgisayarınıza takmayın. Virüs USB belleğe geçebilir.
bu tarama sonuçları attığım fotoda göründüğü gibi ayın 19 u ve 20 sinde olanlar. Şuan ayın 22 si ve neredeyse günde 5-6 defa tarama yapıyorum herhangi bir ters sonuç yok. Ciddi yazan uyarıdaki dosya silinmiş olablir diye düşünüyorum sadece orda öyle gözükmesi sanımı sıktı biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı