EagleEye Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 129 Bugün 15:55 #11 misty rosetta dedi: IObit yazılımlarını önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi nedir peki bilmediğimden soruyorum
misty rosetta dedi: IObit yazılımlarını önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunun sebebi nedir peki bilmediğimden soruyorum
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.867 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:56 #12 EagleEye dedi: Bunun sebebi nedir peki bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu yazılımı sisteme yarardan çok zarar veriyor ve daha iyi alternatifleri var. Örneğin WizTree ile neyin ne kadar yer kapladığına detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.
EagleEye dedi: Bunun sebebi nedir peki bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu yazılımı sisteme yarardan çok zarar veriyor ve daha iyi alternatifleri var. Örneğin WizTree ile neyin ne kadar yer kapladığına detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.
AshleyBenimKarim Centipat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 958 Çözümler 27 Yer Türkiye Bugün 17:59 #13 EagleEye dedi: Advanced System Care gibi bir uygulama işe yaramaz mı peki? Genişletmek için tıkla... O Windows mahveder onu kullanmayın Driver Booster hiç kullanmayın.
EagleEye dedi: Advanced System Care gibi bir uygulama işe yaramaz mı peki? Genişletmek için tıkla... O Windows mahveder onu kullanmayın Driver Booster hiç kullanmayın.