Bilgisayar temizlikten sonra açılmıyor

Fade_d

Decapat
Daha fazla  
Normal şekilde bilgisayar temizliği yaptım fakat çok detaya inmedim. Sadece güç kaynağını söktüm ve yeniden taktım ve bilgisayarım açılmadı. Fanlar çalışıyordu görüntü kablosunu kontrol ettim sorun yoktu ama yine de açılmadı. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şekilde bilgisayar temizliği yaptım fakat çok detaya inmedim. Sadece güç kaynağını söktüm ve yeniden taktım ve bilgisayarım açılmadı. Fanlar çalışıyordu görüntü kablosunu kontrol ettim sorun yoktu ama yine de açılmadı. Sorun nedir?
Daha çok ayrıntı lazım.

Güç kaynağının düğmesi açık mı? Bütün kablolara iyice bastır otursun. Kısa devre yaptırıyor olabilirler. Bende de geçen aynısı olmuştu CPU'nun kablosu tam takılı değilmiş. Taktım düzeldi.

24 pin güç kablosu, 4 veya 8 pin CPU güç kablosu, varsa ekran kartı güç kablolarını taktığınızdan emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı