M.Tarık Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite mezunu 19 Şubat 2023 #1 İkinci el bilgisayar alacağım ama sağlam olduğundan emin olmak istiyorum, bunu test edebileceğim güvenilir bir program var mıdır?
İkinci el bilgisayar alacağım ama sağlam olduğundan emin olmak istiyorum, bunu test edebileceğim güvenilir bir program var mıdır?
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #2 M.Tarık dedi: İkinci el bilgisayar alacağım ama sağlam olduğundan emin olmak istiyorum, bunu test edebileceğim güvenilir bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... GPU için FurMark,CPU için Prime 95 Ssd için DisMark Ram için Memtest86 gibi testler.
M.Tarık dedi: İkinci el bilgisayar alacağım ama sağlam olduğundan emin olmak istiyorum, bunu test edebileceğim güvenilir bir program var mıdır? Genişletmek için tıkla... GPU için FurMark,CPU için Prime 95 Ssd için DisMark Ram için Memtest86 gibi testler.
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 19 Şubat 2023 #3 Exsa dedi: GPU için FurMark, CPU için Prime 95 SSD için DisMark RAM için Memtest86 gibi testler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dün PC aldım ve bu testleri gerçekleştirdim
Exsa dedi: GPU için FurMark, CPU için Prime 95 SSD için DisMark RAM için Memtest86 gibi testler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle dün PC aldım ve bu testleri gerçekleştirdim
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #4 Snipershot dedi: Aynen öyle dün PC aldım ve bu testleri gerçekleştirdim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Snipershot dedi: Aynen öyle dün PC aldım ve bu testleri gerçekleştirdim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 19 Şubat 2023 #5 Exsa dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun teşekkür ederim